Auton varaosat. Säästä aikaa ja rahaa.
Katso myynti-ilmoituksia tai lähetä varaosatiedustelu.

Henkilökunta

 
Autmo on auton varaosien myyntiympäristö, johon on koottu eri varaosamyyjien parhaat tarjoukset. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja se toimii Virossa.
 
Jos haluat ostaa varaosia, katso ilmoituksia tai lähetä varaosatiedustelu.
Jos myyt varaosia, lisää oma ilmoituksesi tai rekisteröi itsesi varaosatiedustelujen vastaanottajaksi.

Henkilökuntaamme kuuluvat:
 

Kristjan Konks

Johtaja

Kristjania kiinnostavat autot ja kaikki muu tekniikkaan liittyvä. Aikaisemmalla työurallaan hän on vastannut G4S:n 350 auton autokannasta ja osallistunut useiden palvelualan yritysten johtamiseen. Kristjan on avoin ja sosiaalinen, joskus jopa liian suorasukainen ja rationaalinen. Vapaa-aikansa hän viettää maalla, autotapahtumissa tai matkustellen.

kristjan[at]autmo.ee


Anna Lai

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Anna on valmistunut Tarton yliopistosta pääaineenaan talous. Saavutetut tulokset eivät riitä hänelle, vaan hän haluaa olla avarakatseisempi ja täydentää tietojaan jatkuvasti. Anna on sosiaalinen ja aina valmis kuuntelemaan ja auttamaan. Hän pitää asiallisesta kommunikoinnista. Vapaa-aikanaan hän pitää kulttuurilomasta, joka voi olla teatteri, näyttely tai mielenkiintoinen tapahtuma.

anna[at]autmo.ee


Tõnis Tobre

IT-johtaja

Tõnis teki ensimmäisen verkkosivunsa lukiossa ja sen jälkeen valmistuneiden IT-ratkaisujen tarkkaa lukumäärää ei tiedä enää kukaan :-) Tõniksen asiakkaita ovat olleet niin yritykset, paikallishallinnot, Tarton yliopisto kuin myös Viron parhaat IT-yritykset. Tõnis on aina energinen ja hyväntuulinen tartuttaen kaikki ympärillään. Vapaa-aikanaan hän harrastaa tekniikkaa, kuten moottoripyörät, vanha tekniikka tai lennokkien rakentaminen.

tobre[at]autmo.ee